Hans Klok en André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hans Klok en André Hazes

Hans Klok vindt André Hazes 'publiciteitsgeil'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Top-illusionist Hans Klok houdt er een hele andere media-strategie op na dan André Hazes, zullen we maar zeggen. Hans vindt 'Dré' nogal "publiciteitsgeil"...

Dat riep hij in de nieuwste aflevering van de podcast PodBast. Hans vindt dat we te oppervlakkig bezig zijn. "We leven in een tijd waarin we allemaal zo met de buitenkant bezig zijn. We zijn alleen maar bezig dat een ander ziet dat ik een cappuccino drink in het Amstel Hotel. Dat is dan zó belangrijk."

Hans over André

Zelf treedt Hans helemaal niet zo erg op de voorgrond. Althans: niet in zijn privéleven. "Ik heb dat minder dan Gerard Joling. Ik heb niet het hoogste woord op een verjaardag. Ik vind het heel leuk om op te treden, maar ik ben niet zo publiciteitsgeil als André Hazes jr. Hij telt volgens mij wel echt de covers. Die leven daar ook helemaal voor." Overigens deed Hans laatst toch wel iets dat hij André verwijt: hij onthulde pikante privédetails!

'Eén drama'

Maar eh, nee, al dat Hazes-nieuws is niet Hans' cup of tea. "Ook dat privéleven is één drama en het wordt met íedereen gedeeld, weet je", gaat hij verder. "Dat zou ik niet zo snel doen, maar het is ook een volkszanger. Het volk wil dat ook." Hij geeft André even later toch nog een compliment. "Ik vind het fantastisch hoe André Hazes zijn carrière neer heeft gezet, hoor, geweldig gedaan. Hij zegt het ook heel eerlijk: ‘Als ik geen aandacht krijg, dan zorg ik dat ik de aandacht krijg.’ Dat vind ik wel weer heel eerlijk."

Het hele gesprek met Hans kun je hieronder bekijken:

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder