'Lieve hemel': B&B Vol Liefde-Hans en Libera herenigd met speciale gast

In het zonovergoten Italië zocht Hans in B&B Vol Liefde naar zijn droomvrouw, omdat zijn huwelijk met ex Libera was mislukt. Een relatie hield de Italiaans sprekende B&B-houder er niet aan over, wel een portie bekendheid. Genoeg om vandaag zijn opwachting te maken in Eating With My Ex van discovery+.

Hans Libera B&B Vol Liefde
© discovery+

Hans van B&b Vol Liefde en zijn ex Libera gaan aan tafel om het een en ander uit te spreken. Toen Hans tijdens zijn huwelijk voor zijn baan vaak in het buitenland zat, begon Libera argwaan te krijgen. Ze verdacht Hans ervan vreemd te gaan en daardoor strandde de relatie, al denkt Hans ook dat het aan het drukke zakenleven heeft gelegen. "Het was het de laatste jaren allemaal net niet tussen ons. Dat heeft ons uiteindelijk uit elkaar gedreven", legt Hans uit.

 

"Nederland houdt van mij"

Net wanneer de twee middenin een pittige discussie zitten tussen wie er nou vreemd ging - "jij geloofde liever je vriendinnen"- komt discovery+ met een verrassing op de proppen. Niemand minder dan oude bekende Desiree komt namelijk de rekening brengen. Ze was één van zijn potentiële liefdeskandidaten tijdens B&B Vol Liefde en werd bekend om haar commanderende manier van koken. 

"Wat krijgen we nou"

Hans is enorm verrast door het bezoek van zijn oude potentiële liefde en stamelt: "wat krijgen we nou!". Desiree komt de rekening brengen na het etentje van Libera en Hans. "Dat zij hem kwam brengen daar was ik even niet op berekend. Desiree, van B&B Vol Liefde“, grinnikt Hans later in de camera. Even leek het erop dat Desiree zelfs een eigen programma zou krijgen, maar daar hebben we nooit meer iets van vernomen.

Eating With My Ex: Going Dutch is wekelijks te zien op discovery+.