Handig: Brad Pitt en Stephen Colbert beantwoorden al je levensvragen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Handig: Brad Pitt en Stephen Colbert beantwoorden al je levensvragen

Handig: Brad Pitt en Stephen Colbert beantwoorden al je levensvragen

|
|

Laatste update:

Last van een kleine crisis? Brad Pitt to the rescue! De acteur beantwoordde tijdens zijn bezoek aan The Late Show with Stephen Colbert een paar prangende levensvragen.

Grote vragen, grote sterren

Het gebeurt niet vaak dat Brad Pitt bij een talkshow zit, dus als de acteur wel verschijnt, mag je in je handjes knijpen. Stephen Colbert wist de grootheid te strikken voor The Late Show en deed met Brad zijn populaire comedysketch Big Questions With Even Bigger Stars, waarin ze met een vette knipoog ‘filosofische’ vragen beantwoorden. "Hey Brad, geloof je in leven na de dood?" aldus Stephen. "Ik weet het niet zeker, ik geloof wel in de dood na het leven." Bekijk de hele video hierboven. De sketch begint rond de 1 minuut.

War Machine

De acteur schoof aan bij Colbert vanwege zijn nieuwe film War Machine, die vanaf 26 mei te zien is op Netflix. Brad speelt in deze zwarte komedie Generaal Glen McMahon, een soort rockstermilitair die ten tijde van de Irak-oorlog naar het Midden-Oosten wordt gehaald. Daar moet hij het leger omtoveren tot een geoliede machine. Plan B, Brad Pitts eigen productiemaatschappij, produceert de film.

Brangelina

Het was een van Brads eerste TV-optredens sinds zijn break-up met Angelina Jolie. De twee gingen in september uit elkaar na een relatie van 11 jaar.

Naast War Machine zal Brad volgend jaar ook te zien zijn in het vervolg op World War Z. De film wordt waarschijnlijk geregisseerd door Fight Club-maker David Fincher, een vriend van Brad.

Lees verder