Humberto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto

Hamilton-fan bij Humberto: 'Ik word bedreigd'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Cintha Rood

Zondag leek heel Nederland wel oranje na de overwinning van Max Verstappen. Maar niet alle Nederlanders zijn van van Max. Sommigen van hen hadden duidelijk een mindere dag en dat kwam niet alleen door het verlies van Lewis Hamilton.

Zondagavond waren twee Formule 1-fans uitgenodigd bij Humberto om te vertellen over hun gevoel over de wedstrijd van zondagmiddag. Een van deze fans wilde anoniem blijven: ze was gewoon in beeld maar haar naam werd niet genoemd tijdens de uitzending. Dat was omdat ze bedreigd wordt door Max-fans die er niet blij mee zijn dat ze voor Mercedes juicht.

Hamilton-fan bij Humberto: 'Ik word bedreigd'

'Ze gaan me opwachten'

“Eigenlijk vind ik het wel een beetje treurig dat we je naam niet kunnen noemen, want je wordt gewoon bedreigd”, vertelde presentator Humberto. De vrouw beheert het Lewis Hamilton fanaccount @teamlhnetherlandss en vertelde dat ze "regelmatig verschillende verwensingen naar haar hoofd geslingerd kreeg". Het blijft niet bij verwensingen. “En ze zeggen dat ze me hier gaan opwachten”, vertelde de fan.

Dat had niets met de wedstrijd van zondag te maken, de vrouw had al het hele seizoen last van bedreigingen. Die begonnen na de Formule 1-wedstrijd op Silverstone, toen Lewis Max van de baan af tikte. Een heleboel kijkers - waaronder Max-fans - lieten zich daarop horen op Twitter. Zo kwam er gelukkig nog een "sportief" tintje aan het onsportieve gedrag.

Humberto is elke zondag rond 22.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder