Hallo allemaal, wat fijn dat De Luizenmoeder een remake krijgt!

Veronica Superguide logo
Hallo allemaal, wat fijn dat De Luizenmoeder een remake krijgt!

Hallo allemaal, wat fijn dat De Luizenmoeder een remake krijgt!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Juf Ank is back! Nou ja, bij de Belgen dan! Na het enorme succes van De Luizenmoeder in Nederland, is de Belgische zender VTM druk bezig met een remake.

Dag dag dag!

Dus ook onze buren zingen binnenkort uit volle borst de inmiddels klassiekers - 'Hallo Allemaal' en 'Dag Ouders van Groep 3' - mee. De opnames zijn op dit moment in volle gang. In de eerste aflevering zal de strenge juf Hannah seksuele voorlichting geven aan haar klas. Dat belooft wat. 

Deel 2

Het is nog niet bekend wanneer de Vlaamse Luizenmoeder te zien is. Wij in Nederland kunnen niet wachten tot bij ons het tweede seizoen begint. Want er moest natuurlijk een vervolg komen. En dat werd ook al heel snel na de slotaflevering aangekondigd. Yes! In oktober dit jaar beginnen de opnames. Hou onze site in de gaten als de uitzenddatum bekend wordt gemaakt.

Dikke vette hit!

Het afgelopen jaar was de ene na de andere aflevering een ware hit en groeide De Luizenmoeder uit tot het best bekeken NPO-programma van de afgelopen tien jaar. Voor wie zin heeft om even te zingen, bekijk hieronder de dikke vette hit 'Hallo Allemaal!'

Lees verder