Haalt paaldanseres Kyra de eindstreep van Ninja Warrior?

Veronica Superguide logo
Haalt paaldanseres Kyra de eindstreep van Ninja Warrior?

Haalt paaldanseres Kyra de eindstreep van Ninja Warrior?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het spectaculaire programma Ninja Warrior komt naar Nederland, om precies te zijn aanstaande donderdag al. Een van de kandidaten is paaldanseres Kyra.

Kyra

Dat paaldansen tegenwoordig niet alleen maar beoefend wordt door dames in nachtclubs, maar een sport is die de nodige lenigheid en kracht vergt, dat bewijst Kyra wel. Met haar deelname aan Ninja Warrior wil ze laten zien dat ze net zover kan komen als de mannen. Dat ze een heel eind komt, dat zien we al in bovenstaand filmpje. 

Ninja Warrior

De hindernisbaan van Ninja Warrior wordt wel gezien als de meest uitdagende en zwaarste van de wereld. Nadat de show te zien was in onder meer de VS, Japan, Duitsland en China, kunnen we nu ook in Nederland zien hoe deelnemers de eindstreep proberen te halen. Deze is wereldwijd pas door tien personen gehaald. 

SBS6

Aan SBS6 de eer om de Nederlandse variant van Ninja Warrior aan de kijkers te presenteren. De hosts van de show zijn Kim-Lian van der Meij en Dennis van der Geest. De stem van de commentator had je vast al herkend: Jep, dat is Jack van Gelder. Je ziet de eerste aflevering van Ninja Warrior aanstaande donderdag om 20.30 op SBS6. 

Lees verder