Guus Meeuwis stopt met The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Guus Meeuwis stopt met The Voice of Holland

Guus Meeuwis stopt met The Voice of Holland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Guus Meeuwis was vanmorgen in de studio van Radio 538 met een scoop. Wij hoopten op leuk nieuws, maar helaas: de nieuwbakken coach stopt met The Voice of Holland.

100% inzet

“Als je The Voice wil doen, dan moet je er 100% voor gaan. Dat verdient het programma, dat verdienen de talenten”, vertelde Guus over de zware beslissing voor de microfoon van 538. “Het was een te gek jaar”, voegt hij toe, maar de coach, die natuurlijk vooral zanger is, heeft andere plannen.

Muziek maken

“Ik heb eerlijk moeten zijn naar mezelf: wat wil je volgend jaar allemaal doen, past daar The Voice in? Dus was het antwoord nee.” Guus is van plan om, in plaats van muziek te beoordelen, weer zelf muziek te gaan maken. Daar horen een album en een tour bij, maar er is nu ook weer ruimte voor De Vrienden van Amstel Live. 

Winnersmentaliteit

Dat wordt dan niet alleen voor de finalisten van The Voice, maar ook voor Guus een knallende finale. “Ik heb eerst veel zin in vanavond, ik wil nu ook maar gewoon winnen.” Meeuwis weet nog niet wie hem opvolgt, maar er wordt gefluisterd dat Anouk terugkomt om haar plek te claimen. Waylon mag wat Guus betreft aanblijven: “Als ik John de Mol was, zou ik hem een meerjarencontract geven."

Lees verder