Vengaboys

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vengaboys

Deze klassiekers gaan je op Guilty Pleasure Festival omverblazen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit jaar is Guilty Pleasure Festival niet één, maar twee dagen! Dit betekent meer artiesten, meer confetti, meer opblaasdieren, meer gekkigheid, meer alles. Bereid je voor, want op deze gouwe ouwe platen scheur je een weekend lang uit je tijgerslip op Guilty Pleasure Festival!

Ch!pz – 1001 Arabian Nights

Yassss queen! Je leest het goed. Ch!pz is na acht jaar weer helemaal back in black. Ken je de welbekende lyrics nog: 1-0-0-1 nights, Arabian Nights?! Waarschijnlijk gaat er ook direct een belletje rinkelen bij het bijbehorende dansje. Precies, die coole 1-0-0-1 armbewegingen. Ga maar alvast oefenen met behulp van onderstaande clip want tijdens Guilty Pleasure schitteren ze op het podium. Losgaan zal je!

Jody Bernal – Que Si Que No

In de zomer van het jaar 2000 werd deze megahit werkelijk door iedereen grijsgedraaid. Tevens was dit het nummer dat Jody Bernal als artiest op de kaart heeft weten te zetten. De zomerhit stond maar liefst 7 weken op nummer 1 in de Nederlandse Top 40 en ook in België was het nummer een succes. Maak die heupjes maar goed warm voor een optreden op Guilty Pleasure van deze spetter.

Ben Liebrand – Grandmix

In 1983 draaide Ben Liebrand voor het eerst op de radio een mix gevuld met de lekkerste dansplaten van het afgelopen jaar. De radioshows werden een ware traditie onder de noemer Grandmix. In 1992 maakte hij zijn laatste episode maar optreden doet hij gelukkig nog steeds! Op 27 juli is hij namelijk van de partij op Guilty! Reis alvast met één druk op de knop terug naar het jaar 1986 met deze nostalgische mix.

Vengaboys – Boom, Boom, Boom, Boom

“I want you in my room”... Wie heeft de klassieker niet meegeblèrd op de basisschool?! Toen je eigenlijk nog geen flauw idee had wat het betekende en nog veel jong was om dit soort teksten uit te kramen. Het nummer groeide uit tot een van de grootste successen van de Vengaboys en was goed voor dubbel-platina. Op Guilty Pleasure brengen ze een Vengabus vol met hits mee!

2 Brothers On The 4th Floor – Never Alone

De naam van dit duo doet vermoeden dat het om twee broers gaat maar niets is minder waar. Zangeres Des'Ray en rapper D-Rock slingerden in de jaren ’90 letterlijk vanaf hun slaapkamer in Utrecht de hit ‘Never Alone’ de hitparades in. We zijn dan ook heul erg benieuwd wat het legendarische eurodance-duo gaat droppen op Guilty Pleasure.

Marco V – Simulated

Zijn talentvolle draaitechnieken en productie repertoires hebben op vrijwel ieder groot festival ter wereld het publiek tot enthousiasme gedreven. Zijn track ‘Simulated’ heeft zijn reputatie dan ook groots versterkt. Afgelopen jaar werd deze track nog succesvol geremixed door Bas Amro. Maar voor nu gaan we even terug naar het origineel. Tranceklassiekers van de bovenste plank op Guilty Pleasure incoming!

Alice Deejay – Better Off Alone

Talk to me, oehhhh. Wat is het toch genieten geblazen, deze tranceknaller. Het nummer werd wereldwijd een regelrechte hit. Zo haalde het de top 10 in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Canada, Australië, Zweden en Noorwegen. Ze zijn hiermee één van de weinige Nederlandse artiesten die een gouden plaat in Amerika wist te behalen. Tijdens Guilty Pleasure zijn ze back in your life, om opnieuw geschiedenis te schrijven.

Krijg je, net als ons, ook geen genoeg van nostalgische klassiekers? Check dan ook even dit heerlijke lijstje met nineties hits. Wist je dat al deze artiesten ook optreden op Guilty Pleasure Festival? Je ticket koop je hieronder, inclusief een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro.

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

Lees verder