Guido Weijers doet oudejaarsconference voor RTL

Veronica Superguide logo
Guido Weijers doet oudejaarsconference voor RTL

Guido Weijers doet oudejaarsconference voor RTL

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Guido Weijers verzorgt dit jaar de oudejaarsconference bij RTL 4. Zijn oudejaarsconference van 2014 werd ook uitgezonden door RTL.

'Dolenthousiast'

“Ik ben weer dolenthousiast dat ik op oudejaarsavond mensen hard mag laten lachen. Het is een speciale tak van sport om een heel jaar te fileren tot negentig minuten vlijmscherpe actuele humor”, aldus de cabaretier. "Het mag rauw, fris, filosofisch, intelligent, hilarisch of bot, maar bovenal moet het heel erg grappig zijn."

Oeps

Opvallend genoeg onthulde de cabaretier vorig jaar mei al per ongeluk dat hij in 2017 de oudejaarsconference voor zijn rekening zou nemen. Hij versprak zich namelijk in een radio-interview. Toen hem werd gevraagd of hij in een oudejaarsconference ging terugblikken op 2016, antwoordde hij: "Nee, ik ga hem in...oeps, dat mag ik niet zeggen." Maar nu is het dus officieel!

Concurrentie

Als voorbereiding op de show gaat Weijers de theaters in om de oudejaarsconference te testen voor publiek. Guido krijgt die avond concurrentie van oudgediende Youp van ’t Hek. Zijn oudejaarsconference wordt uitgezonden door de VARA.

Lees verder