Guido Spek komt écht niet meer terug naar Meerdijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Guido Spek komt écht niet meer terug naar Meerdijk

Guido Spek komt écht niet meer terug naar Meerdijk

|
|

Laatste update:

Afgelopen juli pakte geliefd GTST-personage Sjoerd Bouwhuis zijn koffers om Meerdijk ver achter zich te laten. En voor de fans die wellicht dachten dat hij een retourticket had geboekt: we hebben slecht nieuws...

In een interview met weekblad Story laat acteur Guido Spek weten dat zijn exit uit GTST definitief is. Sjoerd zal niet meer terugkeren. "Eigenlijk hoort het niet dat ik dit zeg, maar ik kom niet meer terug. Zeveneneenhalf jaar heb ik in GTST gespeeld en het is genoeg zo." Vertelt de acteur aan Story. Hij zegt dat hij zelf een einde heeft gemaakt aan zijn acteercarrière binnen de soap omdat hij voelde dat zijn tijd was gekomen: "Dat was best een grote stap. Je geeft best veel op. Een vaste baan, veel gezelligheid en natuurlijk ook een vast inkomen."

Guido zit echter niet stil. De acteur gaat de theaters in met de voorstelling Late Lente. Daarnaast wil hij graag een album uitbrengen. Daarvoor gaat hij een jaar lang elke week een lied schrijven. Die is nog wel even druk bezig, dus!

Caroline

Ook collega Caroline de Bruijn deed een boekje open tegenover Story. Zij is echter niet van plan om binnenkort uit de soap te stappen. "Als ik ooit wegga bij GTST is dat omdat ik ontslagen word en niet omdat ik zelf die beslissing heb genomen", vertelt ze. Ze maakt één uitzondering. Als echtgenoot Erik de Vogel uit de soap geschreven wordt, stapt Caroline ook op. "Als één van ons te horen krijgt dat er geen plek meer is, dan stapt de ander ook op. Erik en ik vinden het heerlijk om samen te werken. Of dat nu in GTST is of voor ons reisprogramma Romancing The Globe." Duidelijke taal!
Guido Spek komt écht niet meer terug naar Meerdijk

Lees verder