Guess who's back? Piet is back!

Veronica Superguide logo
Guess who's back? Piet is back!

Guess who's back? Piet is back!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Oant Moarn! Je kunt je ochtend weer zonder zorgen beginnen, want Piet Paulusma is sinds vrijdagavond terug op de buis als onze oude vertrouwde weersvoorspeller. 

opluchting

De weerman neemt zijn plek in Piets Weer op SBS6 weer in na twee weken uit de running geweest te zijn vanwege een acute verstopping in zijn dikke darm waaraan hij geopereerd moest worden. Aan Shownieuws vertelt hij enorm blij en opgelucht te zijn dat hij weer terug is. 

Dochter Martsje

Piet werd in de twee weken dat hij afwezig was vervangen door zijn dochter Martsje, die dat niet direct verwacht had: "Toen de regisseur zei: anders moet jij het maar doen, dacht ik: dat doe ik wel, het zal maar één keertje zijn want morgen is hij er zeker weer. Maar het liep allemaal even heel anders af en het is uiteindelijk twee weken geworden." Stralend van trots vertelt Piet daarna hoe blij hij met zijn dochter is: "Het is toch fantastisch hoe ze het gedaan heeft? Dat is geweldig, schitterend."

Over Piet en zijn gezondheid hoeven we ons overigens geen zorgen te maken. Volgens artsen is de weerman weer helemaal de oude: "Men zegt dat ik mij geen zorgen hoef te maken, dus daar hou ik het voorlopig maar op. Ik ben weer aan het weer toe."

Lees verder