James Gunn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
James Gunn

Guardians-regisseur wil Robert Downey Jr. niet terug in MCU

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

James Gunn, de regisseur van de Guardians of the Galaxy-films en de nieuwe Suicide Squad, heeft geen interesse in het terughalen van Robert Downey Jr. als Iron Man, zo laat hij weten in een Q&A.

De bekende Insta-Q&A van James

Als je James volgt op Instagram dan weet je dat hij wel vaker een Q&A houdt in zijn story met de fans. En hoewel we op deze manier vaak nonsens over hem te weten komen, bijvoorbeeld dat hij “nog nooit door kaas een scheet heeft moeten laten” (euh, oké…), komt er af en toe ook iets interessants over Marvel of DC naar boven. Of anders op zijn Twitter, waar hij liet weten dat Baby Groot niet de Groot uit GOTG Vol. 1 is! Zo kwam hij vorige week bijvoorbeeld nog met dit feitje.

Geen Iron Man meer als het aan James ligt

Zo laat hij nu dus weten dat hij Robert Downey Jr. niet graag terugziet als Iron Man. Op de vraag “heb je interesse in het terugbrengen van Iron Man?” antwoord James: “Nope. Downey’s filmverhaallijn was geweldig en hij was een geweldige Iron Man.” Duidelijk. Die zullen we niet terugzien in de films van de regisseur, ook al had 'ie Downey hiervoor natuurlijk nog nooit in één van zijn producties zitten.

Guardians-regisseur wil Robert Downey Jr. niet terug in MCU

Toch Iron Man in Black Widow?

Cate Shortland, regisseur van Black Widow, heeft er minder moeite mee. Althans, als we de geruchten mogen geloven dat Iron Man te zien zal zijn in de aankomende film over Natasha Romanoff.

Lees verder