GTST cliffhanger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST cliffhanger

GTST bereidt zich voor op 32ste seizoen met spannende trailer

|
|

Laatste update:

Na bijna twee maanden in spanning gezeten te hebben, gaat op 30 augustus eindelijk het 32ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden van start. Ter gelegenheid daarvan dropten de makers vandaag alvast een onheilspellende trailer.

Eén ding is zeker: voor Marwan, Jojo en Ilyas breekt een onzekere tijd aan.

Cliffhanger dendert nog na

Tussen de strijd van Ludo, Janine, Billy en Richard en het babygeluk bij de familie Verduyn draaide de cliffhanger dit jaar vooral om Ilyas (Hamza Othman). Hij werd in de laatste paar minuten neergestoken in de Buurtsuper, en het bleef dus de afgelopen tijd de vraag óf en hoe hij het zou overleven. 

Slechte Tijden...

Uit de eerste beelden blijkt dat Ilyas in ieder geval nog levend het ziekenhuis bereikt, maar daar is dan ook alles mee gezegd. "Door het vele bloedverlies hebben zijn hersenen te weinig zuurstof gehad", horen we een arts zeggen in deze duistere trailer. Zijn liefje Jojo, broer en vader kunnen slechts aan de zijlijn toekijken en bidden voor een goede afloop.

Bekijk de beelden snel hieronder. Het lot van Ludo's voormalige compagnon lijkt namelijk ook duidelijk...

GTST spin-off

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden gaat op tv pas op 30 augustus weer verder, maar voor alle fans is er alsnog goed nieuws. Sinds vandaag staat de miniserie over het leven van nieuwkomer Dokter Roman (Kiefer Zwart) online op Videoland. Deze nieuwe arts leek een ware Casanova. Maar hij heeft ook zeker een duister kantje, zo blijkt nu. De nieuwe serie valt niet voor niets in het genre psychologische thriller. Lees er hier meer over.

Goede Tijden Slechte Tijden is op 30 augustus om 20.00 uur weer te zien op RTL4. Videoland-kijkers kunnen vanaf 26 augustus weer terecht.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder