Gruwelijke nieuwe trailer van horrorserie The Mist

Veronica Superguide logo
Gruwelijke nieuwe trailer van horrorserie The Mist

Gruwelijke nieuwe trailer van horrorserie The Mist

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Spike heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven van The Mist en het ziet er letterlijk en figuurlijk gru-we-lijk uit! Check ‘m hier.

The Mist

Bloed, verderf, spanning, mysterie en natuurlijk grote hoeveelheden mist. Dit alles en meer zie je in de nieuwe bloedstollende trailer van The Mist. De serie wordt uitgezonden door Spike en de hoofdrollen zijn onder anderen voor Alyssa Sutherland van Vikings en Isiah Whitlock Jr. van The Wire.

Verhaal

In The Mist wordt een pittoresk dorpje overspoeld door een mysterieuze golf mist. Al snel blijkt dat het niet alleen gaat om onschuldige waterdamp. De mist brengt namelijk een hele rits monsters en ander gespuis met zich mee. Het is aan de bewoners van het dorp om uit te vogelen waarom dit gebeurt zonder hun verstand te verliezen.

Bekijk de trailer hierboven.

Stephen King

De serie, naar het gelijknamige boek van Stephen King, is gemaakt door Christian Torpe. Hij is verantwoordelijk voor succesvolle Deense series als Rita. The Walking Dead- en Shawshank Redemption-regisseur Frank Darabont maakte in 2007 al een filmversie van het boek. Kijk de trailer van de film hieronder. 

Of en wanneer de serie in Nederland gaat verschijnen, is nog even de vraag. 

Lees verder