Grumpy Cat vereeuwigd bij Madame Tussauds

Veronica Superguide logo
Grumpy Cat vereeuwigd bij Madame Tussauds

Grumpy Cat vereeuwigd bij Madame Tussauds

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Voortaan kan iedereen op de foto met Grumpy Cat, de kat die wereldberoemd is omdat ze continu chagrijnig lijkt. Ze is vereeuwigd bij Madame Tussauds in het Amerikaanse Washington D.C.

Ter ere van de onthulling van het nieuwe kattige wassen beeld, ging de echte Grumpy Cat ook op de foto met andere wassen beroemdheden als Abraham Lincoln en Ronald Reagan. Of Grumpy Cat het zelf ook leuk vond? Haar gezicht spreekt boekdelen. Bekijk de video hierboven! Of we ook in Nederland een Grumpy Cat bij Madame Tussauds krijgen, is niet bekend.

Wereldberoemd

Grumpy Cat heeft al aardig wat ervaring op haar CV staan: ze heeft haar eigen boek, stripboek en de film Grumpy Cat's Worst Christmas Ever. Vrijdag maakte ze haar musicaldebuut op Broadway, op het podium van de musical Cats.De poes werd daar benoemd tot ‘erekat’, schrijft Metro.

Niet alleen in Madame Tussauds ging Grumpy Cat met beroemdheden op de foto. In het echte leven heeft ze ook al een flinke selfie-track record, met onder anderen Andrew Lincoln (The Walking Dead), Jennifer Lopez, Octavia Spencer (The Help), Carrie Fisher (Star Wars), Stan Lee (Marvel) en talkshowhost Conan O’Brien.

Lees verder