Grote zorgen om 'verdwijning' van X-Men actrice

Veronica Superguide logo
Grote zorgen om 'verdwijning' van X-Men actrice

Grote zorgen om 'verdwijning' van X-Men actrice

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van de Chinese actrice Fan Bingbing, wereldwijd bekend van haar rol als Blink in X-Men: Days of Future Past, maken zich grote zorgen. Ze is al ruim een maand niet meer gezien en is ook niet meer actief op sociale media. In Nederland zouden we dan denken: oh, die zit in Expeditie Robinson, maar in dit geval lijkt er meer (en mogelijk iets minder onschuldigs) aan de hand.

Teken van leven

Bingbing, een van de best verdienende Chinese acteurs, werd op 1 juli voor het laatst in het openbaar gezien toen ze een kinderziekenhuis bezocht. Ook online is het al even stil rond haar persoon, terwijl ze normaal gesproken regelmatig updates geeft. Veel fans smeken nu om een teken van leven of op zijn minst een verklaring waarom ze niets meer van zich laat horen.

Belastingproblemen?

De bezorgdheid is volgens de BBC extra gegroeid nu er een verhaal de ronde doet dat Bingbing geheime contracten zou hebben afgesloten om belasting te ontduiken. The Economic Observer publiceerde vorige week een artikel dat haar medewerkers zijn ondervraagd. Het verhaal werd kort nadat het online werd gezet weer verwijderd, volgens sommige media vanwege censuur. Volgens Chinese media zijn Bingbing en haar vertegenwoordigers niet bereikbaar voor commentaar.

Hollywoodplannen

Er staan voor Bingbing momenteel meerdere grote Hollywoodproducties op de agenda. Zo is ze later dit jaar te zien in The King's Daughter, met onder anderen Pierce Brosnan, William Hurt en Benjamin Walker, en speelt ze naast Bruce Willis en Adrien Brody een rol in Air Strike, die in oktober in de Nederlandse bioscopen verschijnt. Ook werkt ze samen met actrices Jessica Chastain, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o en Marion Cotillard aan de spionagethriller 355. 
Bingbing in actie in X-Men: Days of Future Past:

Lees verder