Grote series die zouden verdwijnen staan nog op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Grote series die zouden verdwijnen staan nog op Netflix

Grote series die zouden verdwijnen staan nog op Netflix

|
|

Laatste update:

Eerder deze week was er paniek in de tent, toen Netflix een groot verwijderalarm de deur uitgooide: de streamingdienst waarschuwde dat allerlei grote series na zaterdag 8 september niet meer te zien zouden zijn. Onder meer Modern Family, New Girl, Sons of Anarchy, Homeland én Prison Break zouden van de ene op de andere dag uit het aanbod verwijderd worden! Dat blijkt nu gelukkig heel erg mee te vallen.

New Girl, How I Met Your Mother, Sons of Anarchy, Homeland én Prison Break staan allemaal nog gewoon in zijn geheel op Netflix. Van Modern Family en White Collar zijn de eerste drie seizoenen verdwenen, en van American Horror Story is alleen het eerste seizoen niet meer beschikbaar. Welke series zijn dan wel echt foetsie? Alleen Lie to me, The Unit, Breakout Kings en Terra Nova. Stuk voor stuk titels die het qua populariteit bij lange na niet halen met de bovengenoemde series.

Maar voor hoe lang nog?...

We weten nog niet hoe lang de series blijven staan, maar het feit dat ze nu nog online staan betekent dat Netflix de licenties tenminste met een maand verlengd heeft. Theoretisch bestaat dus de kans dat deze toptitels in oktober alsnog uit het aanbod vliegen. Wacht dus niet te lang met bingen!

Lees verder