John de Bever

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John de Bever
BN'ersTV

Grote meevaller voor John de Bever!

|
|

Laatste update:

John de Bever en zijn man Kees hadden dit jaar aardig wat succes met hun realitysoap De Bevers. De serie staat zelfs op de lijst om een Gouden Televizier-Ring te winnen. Het stel heeft nóg een meevaller te pakken: hun ‘beroemde’ Spaanse appartement is binnen no-time verkocht. 

Het oude appartement komt behoorlijk vaak voorbij in De Bevers en de Spaanse reizen zorgen vaak ook voor de nodige hilariteit (als John zich verstaanbaar probeert te maken). Gelukkig betekent de verkoop van het appartement niet dat de Bevertjes nooit meer naar Spanje gaan: het omgekeerde is het geval.

De Bevers in Spanje

Het appartement stond juist te koop omdat John en Kees van plan zijn om vaker én langer van het zonnetje te genieten. Het duo heeft al een groter onderkomen gekocht. Gelukkig, want een gebrek aan uitstapjes zou een flinke hap uit het plezier van De Bevers nemen.

John de Bever werd een cultheld door zijn hit Jij krijgt die Lach niet van mijn Gezicht. Na optredens bij Veronica Inside (bij zijn goede vriend Johan Derksen) verscheen hij vorig jaar in Expeditie Robinson. Hierin vormde hij een tragikomisch duo met hygiëne-expert Rob Geus, waarna de weg open lag voor De Bevers, dat binnenkort zelfs een tweede seizoen krijgt.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder