Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Groot drama voor Monique Westenberg

|
|

Laatste update:

Een flinke klap voor André Hazes' ex Monique Westenberg. Een dierbare familievriend die ze al haar hele leven kende, is overleden.

"Vanaf mijn geboorte was je er", schreef Monique in haar Insta-Story bij een foto van de afscheidsceremonie van de man, die Frank heet. "43 jaar lang jouw humor, liefde, maar ook onuitstaanbare acties."

In diepe rouw

Deze Frank heeft enorm veel betekend in het leven van Monique. "Jij gaf me de bijnaam 'Moon' en heel veel mooie jeugdherinneringen", legde ze uit. "Jouw 9 levens zijn nu op lieve Frank. Ik ga je missen."

Groot drama voor Monique Westenberg

Win het weekend van je dromen!

Heftige tijden voor Monique

En Monique hád al een paar nogal verdrietige maanden achter de rug: in maart werd bekend dat haar verloving met André Hazes was verbroken, waarna hij een nieuwe liefde kreeg en zij een boze ex-schoonmoeder op haar dak. Eerder deze maand liet Monique weten dat ze inmiddels in wat rustiger vaarwater terecht is gekomen, maar dat ze nog steeds onder 'verdrietige omstandigheden' leeft. Ze probeert nu haar 'balans en rust' te vinden en schakelde hulp in van een therapeutenteam.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder