Grimmige trailer Daredevil introduceert Marvel-schurk Bullseye

Veronica Superguide logo
Grimmige trailer Daredevil introduceert Marvel-schurk Bullseye

Grimmige trailer Daredevil introduceert Marvel-schurk Bullseye

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De geruchten gingen al langer, maar deze gloednieuwe trailer bevestigt het: Daredevil komt binnenkort oog in oog te staan met zijn aartsvijand Bullseye!

Dodelijk

Al in het voorjaar werd al gefluisterd dat Wilson Bethel (How To Get Away With Murder) een grotere rol zou spelen in het derde seizoen van Daredevil dan de simpele rol van ‘FBI-agent’ zoals vermeld op IMDb. Volgens de geruchten zou hij namelijk wel eens in de huid kunnen kruipen van Bullseye, een klassieke Daredevil-schurk die van ieder voorwerp een dodelijk projectiel kan maken. Maar vanuit het Netflix-kamp bleef het akelig stil… tot nu!

Hell's Kitchen

In de trailer die dit weekend werd onthuld is te zien hoe FBI-agent Benjamin Poindexter het op zijn zachtst gezegd niet zo nauw neemt met het welzijn van zijn arrestanten. Wanneer hij hiervoor op het matje wordt geroepen, neemt hij een drastisch besluit… Alsof Daredevil nog niet zijn handen vol heeft aan Bullseye, keert ook de orginal Marvel-gangster Kingpin terug in Hell’s Kitchen. Al met al een explosieve combinatie, die een van de beste seizoenen in de reeks belooft!

Het derde seizoen van Daredevil is vanaf 19 oktober te zien op Netflix.

Lees verder