Graham Norton in The Graham Norton Show

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Graham Norton in The Graham Norton Show

Graham Norton mocht voordringen bij kist queen Elizabeth

|
|

Laatste update:

Graham Norton laat in een interview met BBC radio 5 weten dat hij de rij, om afscheid te nemen van Queen Elizabeth, mocht overslaan. Omdat hij bang was voor kritiek op sociale media heeft hij het aanbod afgeslagen. 

Een vriend van de 59-jarige talkshowhost is lid van het parlement en deed Graham het aanbod. Maar na de ophef die was ontstaan nadat de Engelse presentatoren Phillip Schofield en Holly Willoughby mogelijk de rij hadden overgeslagen, bedankte Graham voor het aanbod.

 

Ophef

Eerder hadden de presentatoren van de Engelse talkshow The Morning de rij overgeslagen om afscheid te nemen van de Queen en beeldmateriaal te verzamelen voor hun show. Dit zorgde voor veel boze reacties bij het publiek en leidde zelfs tot een petitie om de twee hosts te ontslaan, die maar liefst 74.000 handtekeningen kreeg in acht dagen. 

Niks fout

Volgens Graham heeft het duo niks fout gedaan. De mogelijkheid was er om als pers de rij over te slaan en die namen ze. Wat hij wel stom vindt is dat het duo dacht dat het publiek het niet erg zou vinden als ze de rij oversloegen. “En dat is hun fout”, voegde hij eraan toe. 

Zo kan het ook

Het contrast met wereldster David Beckham zorgde voor extra olie op het vuur. De oud-voetballer wachtte die vrijdag maar liefst 14 uur om zijn respect te betuigen aan de overleden vorstin. Ook de tweeling uit The Shining sloot netjes aan in de rij

Wil je weten wat er allemaal gebeurde tijdens de uitvaart van queen Elizabeth? Ons verslag is hier te vinden.

Lees verder