Jane Fonda en Lily Tomlin als Grace and Frankie op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jane Fonda en Lily Tomlin als Grace and Frankie op Netflix

Grace and Frankie seizoen 6 staat vanaf NU op Netflix!

|
|

Laatste update:

Je favoriete vriendinnen op leeftijd zijn eindelijk terug op Netflix! En dan hebben we het natuurlijk over Grace and Frankie. Dat wordt weer genieten met Lily Tomlin en Jane Fonda in hun zesde (!) seizoen van de Original-serie.

Het is vrij uitzonderlijk dat een Netflix Original-serie het zó lang volhoudt, maar als iemand het verdient, dan zijn het deze geniale dames wel! Uiteraard gaat het weer om 13 gloednieuwe afleveringen waarin de onderneemsters weer verzeild raken in allerlei gekke avonturen én ouderdomskwaaltjes. Laten we die niet vergeten.

Grace and Frankie seizoen 6

Wat je allemaal kunt verwachten van deze nieuwe afleveringen? Nou, Frankie die zich zorgen maakt om Grace en haar nieuwe man, bijvoorbeeld (what's new). Robert (Martin Sheen) en Sol (Sam Waterston) die hun huwelijk draaiende proberen te houden én een nieuw businessplan waarmee de dames hopen keiharde dollars te verdienen. Oftewel: genieten!

Het allerlaatste seizoen

Gelukkig krijgen we ook hierna nog meer nieuwe afleveringen van Grace and Frankie. Netflix bevestigde eerder al dat seizoen 7 eraan komt in 2021. Maar, helaas: dit is wel het allerlaatste seizoen. We weten al dat die laatste reeks wat extra afleveringen krijgt en daarmee streeft Grace and FrankieOrange is the New Black voorbij als langstlopende Netflix Original-serie ooit!  

Lees verder