Gouwe ouwe: Trump terroriseert Game of Thrones in hilarische video

Veronica Superguide logo
Gouwe ouwe: Trump terroriseert Game of Thrones in hilarische video

Gouwe ouwe: Trump terroriseert Game of Thrones in hilarische video

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gewapend met zijn zwaard van Valyrisch staal genaamd de ‘Deal-Maker’ is de nieuwe president van de Verenigde Staten Donald Trump op een missie om de grenzen te verdedigen in de wereld van Game of Thrones.

Mash-up

Nog één keertje dan, omdat ie zo leuk is. Eerder dit jaar verscheen deze ‘voorspellende’ video van Huw Parkinson waarin Trump ongewenste immigranten (onder andere Daenerys Targaryen en haar Dothraki khalasar) tegenhoudt door het bouwen van een muur. De briljante mash-up van Trump’s campagne en scènes uit de hitserie ging viral. Bekijk 'm hierboven!

President Pussygrabber

Schrijver van Game of Thrones, George R.R. Martin, is fel tegen Trump. Naar aanleiding van Trump’s overwinning schreef hij een vernietigende blog getiteld ‘President Pussygrabber’. “Er zijn echt geen woorden voor hoe ik mij voel deze ochtend. Amerika heeft gesproken. Ik dacht écht dat we beter waren dan dit. Blijkbaar niet. Trump is de minst kwalificeerde genomineerde kandidaat ooit bij een grote partij geweest voor het presidentschap. In januari wordt hij dan ook de slechtste president in de Amerikaanse geschiedenis en een gevaarlijke, instabiele speler op het wereldtoneel", zo schrijft hij. Martin sluit af met de bekendste quote uit zijn hitserie: "Winter is coming. Ik zei het toch?"

Game of Thrones S07

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones wordt in de zomer van 2017 uitgezonden op HBO. Helaas stopt HBO Nederland er per 1 januari mee, maar Ziggo comes to the rescue. De provider lanceert een speciaal film- en seriepakket dat het wegvallen van HBO moet opvangen.

Lees verder