Lena Heady als Cersei Lannister op de Iron Throne

Veronica Superguide logo
Lena Heady als Cersei Lannister op de Iron Throne

GoT-actrice Lena Heady mist seizoen 8 première door ziekte

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zal je maar gebeuren: de allerlaatste première van een serie waar je ruim 8 jaar in hebt gespeeld en dan ben je ziek! Het overkwam Game of Thrones-actrice Lena Heady. Shit happens zeggen we dan, maar dit is wel extreem kut.

Via Instagram laat Heady weten er verschrikkelijk van te balen dat ze er niet bij kon zijn. "Gutted. Heartbroken and fucked off" dekken de lading niet eens. Ze is niet de enige die flink moeite heeft met het afscheid. Carice van Houten liet de tranen ook vloeien toen de opnames van Game of Thrones ten einde kwamen. 

Quest for the Throne

Voorafgaand aan de première hebben flink wat fans de locatie bezocht waar het grote Game of Thrones festijn plaats ging vinden. Dit is, hoe kan het ook anders, niet geheel vlekkeloos verlopen. Zo hebben een aantal gekken getracht op de Iron Throne te klimmen die HBO voor de rode loper had laten maken. En Variety meldt dat er zelfs zwaarden zijn gestolen!  

Wist je al dat er een spel is waarmee je kunt voorspellen wat er allemaal gaat gebeuren in het laatste seizoen? Daarnaast, om te zorgen dat je niet in een zwart gat valt, komt er ook nog een docu uit over het einde van Game of Thrones. Dus je hebt nog een extra week Game of Thrones goodness! 

Lees verder