Gordon woedend over uitblijven nominatie Televizier-Ring

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon woedend over uitblijven nominatie Televizier-Ring

Gordon woedend over uitblijven nominatie Televizier-Ring

|
|

Laatste update:

Gordon is woest dat hij gepasseerd is voor de Gouden Televizier-Ring 2018. Op Facebook haalt hij dan ook hard uit naar de organisatie van de televisieprijzen!

Wildcard

Het was alweer een paar weken stil rondom Gordon, maar vanmiddag was de spraakmakende tv-persoonlijkheid weer ouderwets op dreef. Vandaag kreeg de presentator namelijk te horen dat zijn programma Gordon Gaat Trouwen geen wildcard heeft gekregen voor de Gouden Televizier-Ring. Reden genoeg om achter zijn computer te gaan zitten voor een epische rant!

'Oubollig'

Gordon komt in zijn lange tirade alvast vliegend uit de startblokken: “En zo gaf de redactie van AVRO Televizier het definitieve bewijs van onvermogen af voor de toch al oubollige publieksprijs de Televizier-Ring.” De presentator voelt zich gepasseerd en steekt zijn frustratie niet onder stoelen of banken. "Gordon Gaat Trouwen was toch echt het meest spraakmakende en bijna meest bekeken programma van het afgelopen jaar? En dan niet eens bij de laatste 25? Ik vind het knap", stelt hij cynisch vast.

'Integer'

Blijkbaar had Goor zijn kansen op de televisieprijs hoog ingeschat: “Nog nooit maakte ik een programma zo integer en met zoveel openheid als dit en alweer kreeg ik de hele strontkar over me heen omdat ik met mijn hart koos om niet te trouwen.” De tv-ster maakt zich dan ook sterk voor een nieuwe televisieprijs: “Weg met dat gezapige zooitje suffe AVRO-ambtenaren die dit hebben bepaald! Geen verschil meer tussen NPO of commercieel, maar gelijkheid en eerlijke kansen voor iedereen”, zo zweept Gordon zijn volgers op vanachter zijn toetsenbord.

Happy end

Halverwege zijn post voelt de niet al te sportieve verliezer de bui al een beetje hangen: “En ook nu zal ik weer de nationale pispaal worden waar iedereen zijn bagger over uitstort, de narcist, de psychisch gestoorde de kwal, de verongelijkte, noem alles maar op.” Gelukkig sluit hij zijn bericht positief af: “Wat de ring betreft, gefeliciteerd Luizenmoeder! En succes aan al mijn andere hardwerkende collega’s die hem net zo zeer verdienen als ik!”

Lees verder