Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon
BN'ers

Gordon was vorige week bijna dood: 'Enorm geschrokken'

|
|

Laatste update:

Gordon is de afgelopen maanden veel afgevallen. Daardoor dacht hij dat hij kon stoppen met insuline spuiten voor zijn diabetes. Maar dat werd hem bijna fataal...

Enorme terugval

De tv-presentator geeft een heftige update via Instagram. Hij heeft een 'enorme terugval' gehad qua diabetes, schrijft hij. "Heel dom gestopt met insuline spuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week." Gordon is erg geschrokken en meteen weer begonnen met insuline spuiten volgens een strak schema. 

Sluipmoordenaar

Dat heeft ook invloed op zijn afvalproces. "Dat betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend." Gordon volgde een tijdje het 'carnivoordieet', maar daar moet hij nu ook mee stoppen. "Het is te eenzijdig om dat lang vol te houden en ik combineer het nu gewoon met wat groente en fruit. Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb ze ook nodig om mn bloedsuiker te stabiliseren. Ingewikkeld allemaal maar dat is diabetes, een sluipmoordenaar."

Afvalproces

Via Instagram houdt Gordon zijn volgers regelmatig op de hoogte van zijn afvalproces. Inmiddels is hij bijna 25 kilo afgevallen. Dat aantal kilo's probeert hij zaterdag aan te tikken. De 54-jarige zanger wil nog 'een tijdje mee' en denkt dat hij dat met deze levensstijl gaat redden. Na de schrik van vorige week voelt hij zich inmiddels weer 'supergoed'. "Ik ben echt tevreden met mijn resultaat nu."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder