Presentator Gordon Heuckeroth loopt op straat

Veronica Superguide logo
Presentator Gordon Heuckeroth loopt op straat

Ouch! Gordon's nieuwe show Mars tegen Venus trekt nauwelijks kijkers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het lachen, gieren en brullen zal de favoriete rellende diva van Nederland nu wat minder naar zijn hoofd staan: de nieuwe show van Gordon, Mars tegen Venus, is net als zijn andere nieuwe shows, geen succes. Pijnlijk! 

Mars tegen Venus is een soort battle of the sexes. Het programma leert de kijker "veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het beste?" schrijft Net5. Jan Versteegh en Leonie ter Braak zijn de teamcaptains. 

Dalende lijn

De eerste aflevering heeft met 233.000 mensen dusdanig weinig kijkers getrokken dat het geen plek heeft veroverd in de top 25 van best bekeken uitzendingen. Met de hilarische content van de realitysoap Geer & Goor had Gordon nog daadwerkelijk succes. Nieuwe projecten zoals DanceSing waar Gordon jury is slaan niet aan, de kijkcijfers hiervoor halveerden al binnen twee weken. Jammer dat we dan van Geer & Goor programma's voorlopig afscheid moeten nemen

Laagterecord

Gordon merkt ook dat het allemaal wat minder soepel loopt. “Het wordt een laagterecord voor mijzelf.” Maar Gordon zou Gordon niet zijn als hij geen schijt had aan wat de rest van de wereld denkt: “Maar dat maakt mij niet zoveel uit. Ik doe mijn best.” 

Lees verder