Gordon Ramsay haalt hand open in blender op tv

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Ramsay haalt hand open in blender op tv

Gordon Ramsay haalt hand open in blender op tv

|
|

Laatste update:

Het maken van een heerlijke smoothie veranderde in een bloedbad wanneer celebrity chefkok Gordon Ramsay het latenight-programma The Nightly Show zijn hand per ongeluk in de blender steekt.

Smoothie

Tijdens zijn presentatiedebuut kreeg Ramsay het voor elkaar om binnen een half uur 24 keer te vloeken. Daarnaast zorgde hij voor een onvergetelijk moment. Aangezien zijn gast, de Britse comedian Frank Skinner, jarig was, wilde Ramsay hem verwennen met een overheerlijke smoothie. Maar de studiokeuken voldeed niet aan de diva’s verwachtingen.

Bloedbad

Klagend over een ontbrekend mes en handdoeken verliest de kok al snel zijn geduld als de blender ook niet naar behoren werkt. Wanneer hij z’n hand in het apparaat steekt gaat het helemaal mis. De nietsvermoedende Frank Skinner en het publiek gillen het uit als het bloed uit de blender gutst en Ramsay vloekend op de grond valt.

Grap

Gelukkig was alleen maar een grap en haalt iedereen opgelucht adem. "Got you! And got you as well!" roept Ramsay triomfantelijk. Wel raadt hij het publiek aan deze practical joke niet thuis uit te proberen. "First of all, obviously, do not ever put your hand in a blender!” 

The Nightly Show

Ook maakte John Legend liedjes van Gordon Ramsay's scheldpartijen en liet de chefkok bezoekers in Madame Tussauds zich dood schrikken. Met deze grappen hopen de producers van The Nightly Show de betreurenswaardige kijkcijfers van het programma wat op te krikken.

Lees verder