Gordon Ramsay beoordeelt Halloween-snoep

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Ramsay beoordeelt Halloween-snoep

Gordon Ramsay beoordeelt Halloween-snoep

|
|

Laatste update:

Tv-kok Gordon Ramsay staat om veel bekend, maar niet om zijn zonnige humeur. Wie denkt dat het Amerikaanse Halloween-snoepgoed hem vrolijker zal stemmen, komt van een koude kermis thuis!

Pompoenen

De supermarkten worden overspoeld met pompoenen en de uitnodigingen voor Halloween-feestjes vliegen je om de oren. We zijn dan ook nog maar een paar dagen verwijderd van de Amerikaanse griezelvariant op Sint Maarten en daarom mocht de Britse chefkok bij Jimmy Kimmel Live zijn mening geven over Halloween-snoep. Spoiler: hij is niet onder de indruk.

Zie ook:

Oorsmeer

Voor de talkshow zette Ramsay zijn vijf minst favoriete Halloween-traktaties op een rijtje. Zoals we van hem gewend zijn, steekt hij zijn mening daarbij niet onder de stoelen of banken. Over Candy Corn zegt hij: “Het is oorsmeer in de vorm van een rotte tand.” Zelfs de oude vertrouwde appel hoeft niet op de sympathie van de grofgebekte tv-kok te rekenen: “Do I look like a f*****g teacher, mate?” Maandag is het zover, dus wie de deurgaande kids niet wil teleurstellen is dit een prima filmpje!

Lees verder