Gordon openhartig in nieuwe biografie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon openhartig in nieuwe biografie

Gordon openhartig in nieuwe biografie

|
|

Laatste update:

Vrienden en vijanden van Gordon hebben 28 februari in het rood omcirkeld in de agenda's: dan komt Goor zijn biografie namelijk uit. Er worden behoorlijk wat onthullingen verwacht en vooralsnog lijkt dat idee te kloppen.

Kutgevoel

In passages van het boek, in het bezit van HP/DeTijd, valt te lezen hoe Gordon ervoor koos om drugs te gebruiken om zich beter te voelen. "Ik ben soms thuis alleen in mijn eentje coke aan het snuiven, puur om het kutgevoel uit mijn lijf te krijgen", zo staat er in het boek.

Gordon vertelt daarnaast ook over een angstaanjagend moment dat hij beleefde onder de douche. "Ik dacht: ik heb teveel genomen, ik geloof dat ik 112 moet bellen. Ik had zoveel gesnoven dat ik er hartkloppingen van kreeg."

Pijn en verdriet

In een interview met Privé zei de 49-jarige Gordon eerder al dat veel mensen zouden schrikken door de verhalen die in zijn biografie staan. "Dan heb ik het niet alleen maar over wat andere mensen uit de showbizz hebben gedaan of gezegd, maar ook gewoon de pijn en het verdriet die ik überhaupt heb moeten doorstaan in het leven. Daar heeft bijna niemand weet van", zei hij destijds.

Lees verder