Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon krijgt tik op de vingers van burgemeester

|
|

Laatste update:

De burgemeester van Blaricum deelt een tikkie uit aan Gordon en de medewerkers van zijn koffiezaak Blushing. Hij en zijn team krijgen een waarschuwing!

"Dat ’coffee to go’ betekent dat je een kop koffie afhaalt en die elders opdrinkt, is kennelijk nog niet doorgedrongen bij alle Blaricummers", schreef het Noordhollands Dagblad vandaag. "Voor de zanger Gordon, de uitbater van Blushing, heeft dat geresulteerd in een brief van de burgemeester. Zij vindt de samenscholingen voor zijn zaak in het hart van het dorp ontoelaatbaar."

Groepsvorming

Dat liet burgermoeder Joan de Zwart dinsdagavond weten na een vraag van een CDA-raadslid, dat zich uitsprak over de drukte bij Gordons tent. Het viel haar op dat er op zijn terras regelmatige grotere groepen mensen bij elkaar staan terwijl ze aan hun soepjes en koffietjes sippen. "De groepen zijn soms zo groot dat passanten er moeilijk omheen kunnen", zo zei ze.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Wat vindt Gordon?

Gordon, die de laatste tijd weer volop in de media komt door zijn hondje Toto, gaat de pers niet te woord staan over deze burgemeesterswaarschuwing. "Gordon laat middels zijn management weten niet te willen reageren", zo schrijft Shownieuws.

Podcast

Naast platenlabel-baas, ondernemer, presentator en zanger wist Gordon nog iets op zijn cv te krijgen: podcastmaker. Sinds kort maakt 'ie samen met zijn goede vriend Don Diablo, wereldberoemd DJ en producer, de podcast De GorDonDiablo Show. En de heren strooien met juicy onthullingen.

Lees verder