Gordon krijgt Dr. Phil-achtige talkshow op RTL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon krijgt Dr. Phil-achtige talkshow op RTL

Gordon krijgt Dr. Phil-achtige talkshow op RTL

|
|

Laatste update:

Gordon heeft nu niet bepaald veel vrienden gemaakt met zijn programma Gordon Gaat Trouwen. Maar de presentator staat alweer in de startblokken voor het volgende RTL-programma!

Lief en Leed

Het stof rondom zijn realityprogramma Gordon gaat trouwen… maar met wie? is nog maar amper neergedaald, of de spraakmakende televisiester kondigt alweer zijn volgende project aan. In een interview met De Telegraaf onthult Gordon dat hij voor RTL een Dr. Phil-achtige talkshow gaat maken. De titel: Dokter Gordon! “Ja, Dr. Phil, Dr. Gordon, wat is het verschil? Ik ga allerlei gesprekken aan over relaties en andere problemen en we proberen tot oplossingen te komen. Het is wat Maya Eksteen jaren geleden deed in Lief en Leed, en wat ik nu dus ga doen.”

Positief

Voor het zover is, zien we Gordon nog terug in de nieuwe versie van de klassieke datingshow Op Goed Geluk. Dat programma is vanaf volgende maand te zien. En volgens de opvolger van Carry Tefsen hebben we iets om naar uit te kijken! “Volgens mij is het te gek geworden, een heel vrolijk en positief programma dat nog prima kan in deze tijd! Of het die deelnemers wel lukt echt geluk te vinden op tv? Nou, het zou me bij een paar stelletjes niet verbazen…”

Lees verder