gordon heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
gordon heuckeroth

Gordon is opgenomen in het ziekenhuis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zijn barre tijden voor Gordon. De zanger is zaterdagavond vanuit zijn woning in Blaricum met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

UPDATE: Het management laat zondagmiddag aan RTL Boulevard weten dat Gordon weer thuis is. "Het gaat naar omstandigheden goed met hem." 

"Blauwe zwaailichten in Blaricum vanavond. Je begrijpt: we waren meteen gealarmeerd ", kopt Shownieuws-verslaggever Bart Ettekhoven gisteravond in. En dat was uiteraard niet voor niets!

Ter observatie naar het ziekenhuis

Gordon is namelijk afgevoerd naar het ziekenhuis. "Hij was niet meer aanspreekbaar en ze vonden het dusdanig erg dat ze hem hebben meegenomen naar het ziekenhuis." Gordon kampt als sinds zijn 35e met diabetes type 2 en blijkbaar waren zijn waardes niet op orde. "Zijn suiker is te hoog, daarom hebben ze hem ter observatie naar het ziekenhuis gebracht", bevestigde zijn manager aan het showbizzprogramma.

Geruststellend bericht

Gelukkig waren ze er op tijd bij. "Volgens zijn management die we vanavond hebben gesproken, is hij weer aanspreekbaar. En mag hij vanavond ook alweer naar huis." Fijn! Daar kan hij mooi vertroeteld worden door zijn hondje Toto.

Afvallen voor zijn waardes

Het is overigens geen geheim dat Gordon lijdt aan diabetes. Vorig jaar liet hij nog vol trots weten enorm te zijn afgevallen met behulp van een misselijkmakend ballonnetje om zo zijn waardes de baas te blijven. En met resultaat. "Ik ben behoorlijk beroerd geweest, maar wel -5 kilo inmiddels en mijn bloedsuikerwaardes weer normaal", schreef hij toen op zijn Instagram. Wat er nu dan mis is gegaan, is nog onbekend. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Lees verder