Gordon gaat trouwen op televisie

Veronica Superguide logo
Gordon gaat trouwen op televisie

Gordon gaat trouwen op televisie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gordon gaat via televisie op zoek naar een man. Aan het einde van de show stapt de presentator ook echt met de winnaar in het huwelijksbootje, zo onthult hij woensdag in De Telegraaf.

Huwelijk

In het nieuwe programma van RTL gaat de zanger op zoek naar de liefde van zijn leven. "Ja, we gaan het helemaal serieus aanpakken", aldus Gordon. "Het slot van de serie is een echt wettig huwelijk, dat wordt gesloten door een officiële trouwambtenaar met alles erop en eraan."

Geënsceneerd

Gordon benadrukt dat het niet iets is wat in scène gezet wordt. "Ik ga op tv nu serieus op zoek naar een man met wie ik de rest van mijn leven wil delen. En mocht dat na een tijdje anders uitpakken, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zal er dus ook officieel moeten worden gescheiden. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van dit programma."

Deskundigen

De voormalig zanger is nu drie jaar single en wil niet meer alleen zijn. Hij is dan ook hartstikke serieus. "Dat blijkt ook wel uit de invulling, zoals we die tot nu toe hebben. Een stel deskundigen gaat op basis van wetenschappelijk onderzoek op zoek naar wat geschikte partners."

Dat klinkt een beetje als het huidige RTL-programma Married At First Sight, waarin wildvreemden op basis van wetenschappelijk onderzoek met elkaar gematched worden en in het huwelijksbootje stappen.

Match made in heaven

Hoe zal Gordons zoektocht naar de liefde gaan verlopen? Vindt hij een perfecte match? Om hier achter te komen, moeten we nog even geduld hebben. Het programma wordt naar verwachting in het najaar uitgezonden op RTL 4.

Lees verder