Gordon van Gordon Gaat Trouwen

Veronica Superguide logo
Gordon van Gordon Gaat Trouwen

Oeps! Verklapt deze finalist van Gordon Gaat Trouwen dat hij ‘de ware’ is?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op 14 december zien we of en aan wie Gordon het jawoord geeft in de finale van het programma Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?. Er wordt volop gespeculeerd over welke man een ring om Gordon’s vinger zal schuiven, maar mogelijk heeft een opmerkelijke instagrampost van één van de kandidaten vandaag die de brandende vraag alvast beantwoord. Gordon Gaat Trouwen met... 

Gordon Gaat Trouwen publieksfavoriet

In een nieuwe video op het account van Gordon Gaat Trouwen publieksfavoriet Rogier van der Linden (41) is namelijk, jawel, een blinkende gouden ring gespot. Te zien is hoe de Leidse horecaondernemer zichzelf filmt op Schiphol en vertelt dat hij “éindelijk” weer thuis is na een lange reis. Eigenlijk komt alleen zijn hoofd in beeld, maar als hij even kriebelt aan zijn gezicht, is plots een imposante ring - mét fonkelende steen - om zijn ringvinger te zien. Saillant detail: op eerdere beelden van Gordon Gaat Trouwen werd deze ring nog niet bij Rogier gespot.

Ciao, bello?

Het filmpje verklapt dus mogelijk dat de Italiaanse steward Manuel Chiavi, met wie Gordon het ook heel erg gezellig heeft in Gordon Gaat Trouwen, níet mee terug mocht naar Het Gooi en slechts een enkeltje Rome overhield aan de finale. De Gordon Gaat Trouwen finale vindt plaats in Gordon’s geliefde Kaapstad (Zuid-Afrika).

Gordon Gaat Trouwen voor het echie?

Of de ring daadwerkelijk een trouwring is, is niet bekend. Mogelijk is het een verlovings- vriendschapsring. Uiteraard is het ook verstandig om rekening te houden met een geslaagde afleidingsmanoeuvre, zodat we blijven door speculeren over met wie Gordon Gaat Trouwen.

Rogier van der Linden met ring

Silent treatment

Hoofdpersoon Gordon zwijgt vooralsnog als het graf, net als het Gordon Gaat Trouwen productieteam en de bekende bruiloftsgasten, onder wie presentator Gerard Joling, Wendy van Dijk, Erland Galjaard, Elske DeWall en Angela Groothuizen. Verstandig, want wie zijn mond voorbijpraat, heeft een claim van zo’n 100.000 euro aan z’n broek hangen. Juist. Wil je niet.

Man, man, man, wat spannend. Nog een weekje geduld voor de finale, dus. Morgen wel vast een nieuwe aflevering van Gordon Gaat Trouwen, om 20.30 uur te zien op RTL4.

Lees verder