Gordon, Story, woest

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon, Story, woest

Gordon drijft opnieuw de spot met Angela de Jong

|
|

Laatste update:

Het is algemeen bekend dat Gordon en Angela de Jong elkaar niet lekker liggen. Zo haalde zij onlangs nog flink uit naar de zanger waarna hij vervolgens zijn Instagram gebruikte om eens flink terug te slaan. Het leek daarmee over en uit, maar Gordon maakt er toch nog wat woorden aan vuil!

"Het was niet zomaar dat ik zo reageerde", maakt de presentator duidelijk in een interview met Omroep Flevoland. "Zij haalt mij elke keer aan waar ze maar kan. Ik was daar een beetje klaar mee. Je kunt altijd wel je mond blijven houden, maar op een gegeven moment zijn er ook grenzen bij mij. Dan denk ik: tot hier en niet verder. Maar daar moeten we het niet meer over hebben, joh. Dat is allemaal weer geweest."

Persoonlijke kwestie

De presentatoren van de show willen er echter wél meer van weten. "Je kunt wel zeggen: ik wil het er niet over hebben. Maar elke keer komt er weer iets. Word je daar niet langzamerhand dood- en doodziek van?" Nou, daar kan Gordon zich wel in vinden. "De reden waarom ik daarop reageerde, is dat zij in haar column zei: 'Vergeet de ic's, vergeet de overvolle ziekenhuizen, niemand heeft het zo zwaar als Gordon.' Kijk en dan kom je in mijn persoonlijke levenssfeer. Zij heeft helemaal geen recht van spreken om te oordelen over hoe iemand is na zo'n traumatische ervaring. Dat wilde ik haar uitleggen." 

Donderdag 3 december: de virtuele Superguide pubquiz!

Geen waarde aan hechten

Normaal kan hij haar woorden dan ook gewoon naast zich neerleggen, alleen deze column ging net te ver. "Ik kan echt wel wat hebben, maar ook ik heb een grens", vertelt hij. "Zo'n reactie op Angela de Jong is natuurlijk gewoon een opbouw van al die dingen die ze geschreven heeft. Het is elke week raak. Of ze vergelijkt me met iets of weet ik veel allemaal. Je moet er niet zo veel waarde aan hechten, want je maakt die vrouw groter dan ze is. Straks gaat ze nog denken dat ze belangrijk is."

Geen reactie

En nu de belangrijkste vraag: heeft ze nog gereageerd? Nou, nee. "Ze was aan het eten", aldus een lachende Gordon. Bekijk hieronder het fragment terug.

Lees verder