Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon doet stapje terug na ziekenhuisopname

|
|

Laatste update:

Het zit Gordon niet mee! De presentator werd zaterdag vanuit zijn woning met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Maar ondanks dat hij die dag daarna al naar huis mocht, blijft het hier niet bij.

De presentator gaat het namelijk nóg rustiger aandoen. 

Eerdere berichtgeving

"Onverwacht nieuws. Hij maakt zijn agenda volkomen leeg", kopt Story-baas Guido den Aantrekker vanavond in bij Shownieuws. En dat nieuws komt vrij onverwacht. Afgelopen zaterdag werd de presentator met een te laag suikergehalte opgenomen in het ziekenhuis, maar volgens zijn management was hij kort daarna alweer aanspreekbaar. Het zou zelfs 'naar omstandigheden' goed zijn. Dat blijkt nu net iets anders te liggen.

Enorme vermoeidheid

"Nu blijkt het herstel dus toch langer te gaan duren. Diabetes twee kan gevolgen hebben voor je hart, vaten, nieren en kan enorme vermoeidheid veroorzaken", legt Guido uit na gesprekken met zijn management. "Daarom is besloten om zijn agenda helemaal leeg te maken." Gelukkig heeft dat geen invloed op de opnames van zijn nieuw show The Cube. Die afleveringen zijn al opgenomen. Of de planning van een ander programma wel op de schop moet, is vooralsnog onbekend. 

Wij spraken Gordon (voor dit hele gebeuren) nog over de aankomende show The Cube, dat hij het 'grootste programma uit zijn carrière' noemt

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder