Golden Globes Gossip

Veronica Superguide logo
Golden Globes Gossip

Golden Globes Gossip

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hartstikke leuk zo'n awardshow vol speeches, maar de echt leuke verhalen hoor je altijd achteraf. Zo ook bij De Golden Globes. We hebben de heerlijkste roddels en verhalen voor je op een rijtje gezet.

Bloemetjes

Zo schijnt het dat acteurs Chris Hemsworth en Armie Hammer samen de bloemetjes hebben buitengezet op een grootste afterparty van de Globes. Wat ze gedronken hebben aan de bar is dan weer niet bekend, maar misschien is er wel een nieuwe Hollywood-vriendschap geboren! Seth Rogen zorgde ook voor opschudding tijdens een feestje, maar dan op een totaal andere manier: hij was zijn vrouw kwijtgeraakt in de menigte.

Mariah vs. Meryl

Dan de kwestie Mariah Carey versus Meryl Streep. Al snel gingen er boze verhalen door de zaal dat het zangvogeltje de stoel van de goedlachse Hollywoodactrice weggekaapt zou hebben. Hoe de vork werkelijk in de steel zit, deed Meryl uit de doeken bij Jimmy Kimmel in de studio.

Jennifer vs. Angelina

En dan was er nog de grote ontmoeting tussen Jennifer Aniston en Angelina Jolie. De beide exen van Brad Pitt zijn geen boezemvriendinnen, dus de hele zaal was in afwachting wat er zou gebeuren als Jen het podium zou betreden om een prijs uit reiken met Angelina Jolie een paar rijen uit de buurt. Uiteindelijk viel het allemaal mee, maar Fifty-Shades of Grey-ster Dakota Johnson kon haar ogen er niet vanaf houden.

Lees verder