You S2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You S2

Goed nieuws: You seizoen 3 komt sowieso in 2021!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We wachten al bijna anderhalf jaar op de release van het derde seizoen You. Maar er is eindelijk goed nieuws te melden: de serie keert sowieso dit jaar terug! 

Dat heeft CEO Ted Sarandos van Netflix verklapt tijdens een investeerdersbijeenkomst!

Op naar de winter van 2021

De opnames van You werden - net als vele andere series - uitgesteld vanwege het coronavirus, en dat heeft Netflix zelf ook gevoeld. "Wat er in het eerste deel van dit jaar gebeurde, was dat veel van de projecten, waarvan we hoopten dat ze eerder uitkwamen, werden uitgesteld vanwege COVID." Maar gelukkig... er is licht aan het einde van de tunnel!. "We denken dat we terug zullen komen op een veel stabielere toestand in de tweede helft van het jaar, zeker in het vierde kwartaal waar we terugkerende seizoenen hebben van enkele van onze meest populaire shows."

The Witcher, You en...

Nu is de vraag: op welke van die populaire shows doelt hij dan? Nou, heb je even... "Zoals The Witcher, You en Cobra Kai, evenals enkele dure films die iets langzamer op de markt kwamen dan wij hadden gehoopt." Denk hierbij aan: Red Notice met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot en Escape from Spiderhead. Het is dat we van de zomer houden, anders hadden we nu al gekeken naar de winter!

De onbekende buurvrouw in You

Maar even terug over het derde seizoen van You, want: waar eindigde het ook alweer? Nou, de haast net zo 'creepy' Love is zwanger, haar broer Forty is dood net als Candace, Beck en al die anderen... en belangrijker nog: Joe had zijn oog laten vallen op zijn nieuwe buurvrouw. Ziet hij in haar een nieuw slachtoffer of komt er weer een bijzondere twist aan? Lees hier alles over het derde seizoen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder