Goed idee: een all stars-seizoen van Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Goed idee: een all stars-seizoen van Expeditie Robinson

Goed idee: een all stars-seizoen van Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Het is altijd jammer als Expeditie Robinson weer voorbij is. Dat betekent namelijk een jaar lang wachten op een nieuwe editie. In het geval van de volgende is dat er misschien wel eentje met oud-deelnemers.

RTL Boulevard

Winston Gerschtanowitz had presentatrice Nicolette Kluijver en finalisten Dio en Bertie aan de desk van RTL Boulevard zitten. Op de vraag van Winston of het niet tijd wordt dat oud-kandidaten revanche kunnen gaan nemen, had Nicolette het volgende antwoord: “Nou, dat zou wel leuk zijn, ja.” Dat klinkt alsof dat idee op de redactie van Expeditie Robinson al wel besproken is.

All stars

Volgens Kluijver zijn ze bij Robinson in ieder geval al bezig met het nieuwe seizoen. Omdat oud-deelnemers zich opnieuw zouden willen laten gelden of omdat er gewoonweg gebrek is aan een verse lading BN’ers zou zo’n seizoen natuurlijk een hartstikke goed idee zijn. Nicolette heeft er al een naam voor: “een soort all stars-editie.”

Dio's revanche

Wij zijn voor. Maar hoe zit dat met de ex-kandidaten zelf? Bertie en Dio zijn zelf nieuwbakken oud-Robinsonkandidaten, maar laatstgenoemde ruikt revanche. “Ik zou het absoluut nog een keer doen. Ik denk dat het elk jaar anders is met een nieuwe groepsdynamiek. Ik vind het een fantastisch programma, dus waarom niet?” Hoppa, dat is er alvast een. 

Lees verder