humberto op zaterdag tina nijhuis linda de mol miljoenenjacht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
humberto op zaterdag tina nijhuis linda de mol miljoenenjacht
HumbertoRTLTV

Humberto op Zaterdag: ‘Goed dat Linda de Mol terugkomt met Miljoenenjacht’

|
|

Laatste update:

Humberto op Zaterdag nodigde Tina Nijkamp uit om over het nieuwe tv-seizoen te speculeren. Wat vindt Tina bijvoorbeeld van de terugkeer van Linda de Mol in Miljoenenjacht?

Humberto op Zaterdag (en Zondag)

De RTL 4-talkshows zijn weer begonnen! Vanavond was het tijd voor de eerste uitzending van Humberto Op Zaterdag. Normaal gesproken is Humberto Tan natuurlijk op de zondag te zien. Vanaf dit seizoen zie je hem echter het hele weekend – er is nu elke dag een talkshow te zien op RTL 4. De eerste onderwerpen? Er werd natuurlijk over de Grand Prix van Zandvoort gesproken, ook kwam Nielson vertellen over deze emotionele Beste Zangers-aflevering en ging Danny Ghosen in op zijn reportage over Ter Apel.

VTBL en HLF8

Ook schoof de oud-directeur van SBS, Tina Nijkamp, aan bij Humberto op Zaterdag. Ze analyseert elke dag televisieprogramma’s in haar Instagram Stories. Wat vindt ze van het huidige tv-seizoen? Tina vindt het ‘absoluut’ terecht dat VTBL nu al van de buis is gehaald: “Na één aflevering wist je al: dit wordt niks.” En wat denkt Tina over HLF8? Gaat dat nog groeien? Ze stelt dat dat helemaal afhankelijk is van de onderwerpen. “Minder liflafjes”, zo stelt ze. Gelukkig is presentatrice Hélène Hendriks daar naar eigen zeggen druk mee bezig!

Linda de Mol terug op tv

Tot slot dan Linda de Mol, die morgen terugkeert op tv. Tina vindt het goed dat Linda’s eerste programma Miljoenenjacht wordt – en dus niet Ik Hou van Holland dat over is genomen door Rob Kemps. “Ik denk dat het een goed programma is voor [Linda], omdat het heel neutraal is. Ze hoeft niet veel van zichzelf prijs te geven.” Ze hoeft volgens Tina niet over persoonlijke onderwerpen in te zitten. 

Of dat echt zo is, zien we morgen. Naar verluidt heeft Linda namelijk wel degelijk een traantje moeten wegpinken tijdens de opnames...

Humberto op Zaterdag zie je elke zaterdag om 22:40 uur op RTL 4. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder