Gloednieuwe posters Beauty and the Beast onthuld

Door Redactie
Gloednieuwe posters Beauty and the Beast onthuld

Tussen al het oscargeweld door is er natuurlijk ook nog ruimte om het te hebben over nieuwe films. Beauty and the Beast is er zo eentje waar we ons erg op verheugen. Disney heeft nieuwe, bewegende, posters van de magische personages onthuld.

Alle personages

Nog niet eerder kregen we zo’n goed beeld van de personages. Niet alleen Belle, het Beest en Gaston, maar ook Lumière, Cogsworth, Mrs. Potts, LeFou, Garderobe, Maurice, Plumette en Cadenza laten zich van hun beste kant zien voor de camera. 

29 maart

Op 29 maart aanstaande is het zover: dan gaat Beauty and the Beast in première. Het verhaal zal voor bijna niemand nieuw zijn, maar met acteurs als Emma Watson, Luke Evans, Emma Thompson, Ian McKellen, Ewan McGregor, Kevin Kline en Stanley Tucci moet de film wel een lust voor het oog (en oor) worden. 

Het verhaal

Toch nog een opfrissertje nodig? Komt-ie: Belle en het Beest gaat over de mooie boekenwurm Belle, wier vader door een verschrikkelijk Beest wordt opgesloten in zijn kasteel. In ruil voor zijn vrijheid, neemt Belle de plek van haar vader in. Het Beest was echter niet altijd zo lelijk. Hij was ooit een knappe jongeman, maar werd door een heks vervloekt. De enige manier voor hem om de betovering te verbreken, is het vinden van wederzijdse, ware liefde die niets met uiterlijk te maken heeft.