Glennis Grace blundert bij optreden: “soms gaat het gewoon mis”

Veronica Superguide logo
Glennis Grace blundert bij optreden: “soms gaat het gewoon mis”

Glennis Grace blundert bij optreden: “soms gaat het gewoon mis”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De afgelopen tijd kwam zangeres Glennis Grace nogal negatief in het nieuws doordat ze in de clinch lag met een festivalorganisator. Gelukkig kan ze nog altijd blijven lachen – al gaat dat soms te ver.

Dat bewees Glennis tijdens haar derde optreden van haar nieuwe clubtour. “Het ging eigenlijk al meteen fout in het begin, wanneer ik backstage sta en begin te zingen”, zo laat ze zien op instagram. “En dat is de schuld van Bob.” Kijk maar wat de arme toermanager Bob doet:

Slokkie thee

Ja, inderdaad. Hij wilde de Lady of Soul een slokje thee geven voor haar stem, maar dat had ze dus helemaal niet nodig. Door dit misverstandje kreeg ze vervolgens een soort slappe lach tussen het zingen door. Gelukkig kon niemand dit zien!Totdat ze het op insta deelde, natuurlijk. Maar de bezoekers van het concert in kwestie (in Zwolle) merkten er niets van. Het begin van Glennis’ shows – die sinds het America’s Got Talent-avontuur nog populairder zijn – zingt ze namelijk nog gewoon backstage.

Ophef

Het laat maar eens zien dat La Grace nu weer de smaak te pakken heeft na een nogal naar akkefietje met een festivalorganisator uit Dalfsen. Die beweerde – wat later een misverstand bleek – dat ze nergens anders zou mogen optreden (alleen op hun Vier Het Leven!-festival), maar dat ze die exclusiviteitsregel aan haar laars lapte. Onder meer na onderstaande uithaal op insta ging de organisatie rectificeren!

Lees verder