Gladiator Live

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gladiator Live

Gladiator Live in Concert komt naar Nederland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In mei komt het muziekspektakel Gladiator Live in Concert naar Nederland! De epische filmmuziek van Hans Zimmer wordt vertolkt door het Noordpool Orkest. Ben jij erbij?

Gladiator Live

Regisseur Ridley Scott haalde alles uit de kast voor de Oscarwinnende-film. Tijdens Gladiator Live in Concert zal het Noordpool Orkest hetzelfde doen. Als jij een fan bent van gladiator Maximus dan moet je dit echt meemaken: “het herbeleven van dit meesterwerk en de iconische muziekscore die live op beeld wordt uitgevoerd door een groot orkest en koor, zal een unieke ervaring zijn."

Gladiator Live in Concert komt naar Nederland!

Een uitgebreide bioscoopervaring

Krijg je dan alleen de filmmuziek te horen van een symfonisch orkest? Nee! De film wordt helemaal getoond: “ervaar de meest fascinerende films in zijn geheel, live geprojecteerd op het grote scherm.” Beleef het avontuur van Russel Crowe opnieuw terwijl het orkest de muziek van Hans Zimmer live voor je speelt. De prijswinnende componist komt in 2021 zelf naar Nederland toe met een eigen concert en pakt het dirigentenstokje dan zelf vast. 

Joaquin Phoenix speelt de schurk in de film en mensen hebben hem nog steeds niet vergeven dat hij Maximus vermoordt, ondanks dat hij zondag een Oscar won voor Joker:

Kaartjes voor Amsterdam en Nijmegen

De ticketprijzen beginnen vanaf €49 en de kaartverkoop start maandag 17 februari om 11:00 uur. Tickets koop je hier. Op 19, 20 en 21 mei is Gladiator Live in Concert te zien in het Concertgebouw in Amsterdam en 22 mei in De Vereeniging in Nijmegen.

Films in Concert een nieuwe trend

Deze week werd ook bekend dat Theater Carré komt met een Live in Concert-versie van Joker en eind vorig jaar tourde Love Actually Live in Concert door het land. Welke films zou je nog meer op deze manier willen herbeleven?

Lees verder