Mike Mitchell, overleden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mike Mitchell, overleden

Gladiator-acteur Mike Mitchell (65) overleden

|
|

Laatste update:

Mike Mitchell, die o.a. te zien was in Gladiator enBraveheart, is op 65-jarige leeftijd overleden. De acteur stierf afgelopen vrijdag op een boot in Turkije aan een natuurlijke dood.

"Het is heel moeilijk te geloven", vertelt zijn vertegenwoordiger aan TMZ. "De plotselinge dood van een internationale acteur die we hebben begeleid, een eerlijk persoon en een echte vriend, heeft ons diep bedroefd. Ik ben altijd vereerd geweest om zijn manager te zijn." 

Braveheart en Gladiator

De 65-jarige acteur bouwde de afgelopen jaren aan een flink cv. Hij begon zijn carrière als bodybuilder tot in 1994 het witte doek lonkte. Zijn imposante formaat leidde hem naar het acteren en zo trad hij in 1994 toe tot de cast van Braveheart. Hij verscheen vervolgens in tal van andere iconische films als Gladiator, The Planet, One Day Removals en Revenge.

Gezinsleven

De acteur woonde samen met zijn vrouw op een boot in Turkije. Daar sloeg afgelopen vrijdag het noodlot toe: de acteur kreeg een hartaanval. In 2006 was dat ook al het geval, maar die wist hij toen ternauwernood te overleven.

Hij laat zowel zijn vrouw, Denise, als meerdere kinderen achter. 

Lees verder