Gilmore Girls-acteur weet zeker van wie Rory’s baby niét is

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gilmore Girls-acteur weet zeker van wie Rory’s baby niét is

Gilmore Girls-acteur weet zeker van wie Rory’s baby niét is

|
|

Laatste update:

Mocht Gilmore Girls terugkomen, dan weet acteur Milo Ventimiglia (die Jess Mariano speelt in de serie) in ieder geval dat één van Rory’s love interests niet de vader van de baby is. Als je dit niet wilt weten, en lekker op die roze wolk wilt blijven zitten, lees dan vooral niet verder!

Meer afleveringen?

Afgelopen zaterdag was Milo Ventimiglia vanwege zijn piepkleine rolletje in Gotham bij het Heroes & Villains Fan Fest in London. Daar verklapte de acteur zomaar een mogelijk antwoord op de cliffhanger van Gilmore Girls: A Year in the Life. “Even dat je het weet, het is niet Jess zijn kind”, aldus Milo. De acteur gaf eerder aan dat kijkers niet meteen meer afleveringen moeten verwachten, maar door zo’n uitspraak krijgen we toch weer een beetje hoop.

Who's your daddy?

Dan rest nu nog de hamvraag: van wie is het dan wel? Hoewel veel fans denken dat hunk Logan de papa is van het aanstaande mormel, dacht Lauren Graham er toch anders over. Volgens de actrice, die Lorelai speelt in de serie, is het misschien wel de mysterieuze man in het Wookie-kostuum. Voor de leken onder ons: dat is die behaarde Star Wars-beer. En ook al heeft Milo nu al je hoop op het perfecte gezinnetje met één uitspraak aan gruzelementen geslagen: you never know bij Gilmore Girls. Houd hoop!

A Year in the Life

Na een stop van 9 jaar werd er vorig jaar nieuw leven geblazen in de hitserie Gilmore Girls. Streamingservice Netflix kwam met een vier uur durende special: Gilmore Girls: A Year in the Life. De grote shocker aan het einde (je voelt hem al aankomen) was dat hoofdpersoon Rory zwanger bleek te zijn. Toch kwamen we niet te weten wie de vader was. Tot dusver hebben de producers het nog geheim gehouden, maar in een eventueel vervolg komen we het ongetwijfeld te weten. Netflix laat ons heus niet hangen zonder antwoorden. Toch?

Nog een keer die laatste scene terugkijken? Dat kan hieronder.

Lees verder