Giel op de grill in tweede editie The Roast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Giel op de grill in tweede editie The Roast

Giel op de grill in tweede editie The Roast

|
|

Laatste update:

Giel Beelen is de volgende hoofdgast van de Nederlandse editie The Roast of... van Comedy Central. Hij is daarmee de opvolger van Gordon, die vorig jaar aan het spit werd geregen.

Spraakmakend

De Roast van Gordon was vorig jaar een kijkcijferkraker voor Comedy Central. Bijna een half miljoen kijkers zagen hoe de presentator op komische wijze door het slijk werd gehaald in de beste roast-traditie. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven. Vandaag maakte de zender bekend wie dit jaar het vuur aan de schenen wordt gelegd door collega’s en comedians: niemand minder dan de altijd spraakmakende dj Giel Beelen!

Pijnbank

Tegenover het ANP vertelt Giel vereerd te zijn door de uitnodiging: “Ik vind het onwijs top en een hele grote eer. Het is te gek dat Comedy Central het lef heeft gehad om de traditie te starten om elk jaar een Roast te houden en ik ben heel trots dat ik de tweede ‘Roastee’ ben die plaats mag nemen op die erestoel.” Het is nog niet bekend welke comedians Giel op de pijnbank zullen leggen. Dat maakt de zender op een later tijdstip bekend.

The Roast of Giel Beelen is te zien op woensdag 13 december te zien op Comedy Central.

Lees verder