Ghislaine Pierie (Rozengeur & Wodka Lime) op 53-jarige leeftijd overleden

Verdrietig nieuws: Ghislaine Pierie is op 53-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat laat een woordvoerder namens haar familie weten aan het ANP. 

Ghislaine Pierie

Begin vorig jaar kreeg de actrice te maken met een behoorlijke klap. In mei voelde Ghislaine Pierie zich niet goed en dat bleek te gaan om kanker. Het werd al snel duidelijk dat er niets meer aan te doen was. Ze is overleden in het bijzijn van haar twee broers en haar man Patrick Neumann.

Rozengeur & Wodka Lime

De actrice is vooral bekend om haar rollen in Westenwind en Rozengeur & Wodka Lime. Die laatste serie liep van 2001 tot 2006 en Ghislaine Pierie was zes seizoenen lang te zien als Babette van Woensel. Daarna heeft ze haar acteercarrière op een laag pitje gezet om haar grote droom te verwezenlijken: werken als kok. 

De tekst gaat verder onder de video

Acteercarrière

De actrice heeft haar acteercarrière later nog opgepakt. Ze was recentelijk nog te zien in de series Vechterhart en Doodstil. Over een tijd is ze nog te zien in de serie De Droom van de Jeugd. Deze dramaserie over een katholieke familie is vanaf het voorjaar te zien op NPO 1. 

Bron: ANP