Henk en Fiona uit Boer zoekt Vrouw BzV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henk en Fiona uit Boer zoekt Vrouw BzV

Gezinsuitbreiding voor Henk en Fiona uit Boer Zoekt Vrouw

|
|

Laatste update:

Er is momenteel een heuse baby-boom gaande onder de oud-kandidaten van Boer Zoekt Vrouw. Ook Henk en Fiona hebben onlangs een bezoekje gehad van de ooievaar!

Hailey

Boer Henk en Fiona ontmoetten elkaar tijdens het zesde seizoen van Boer Zoekt Vrouw uit 2012. De melkveehouder verkoos Fiona boven Yoni en Lisa. Blijkbaar was dat een juiste beslissing, want inmiddels hebben de geliefde alweer vier kinderen. Dochter Hailey is sinds kort de jongste bewoner op de Noord-Hollandse boerderij van het verliefde stel.

‘Dankbaar’

Op de website van Boer Zoekt Vrouw staat een uitgebreid interview met de trotse ouders. “Ik had nooit gedacht dat ik vier kinderen zou mogen krijgen. We zijn heel dankbaar dat ze alle vier gezond zijn”, vertelt Fiona. Ook boer Henk is dolblij met de gezinsuitbreiding “We zijn heel gelukkig met onze vier gezonde kinderen. Dan komt het vanzelf wel goed, zeggen we tegen elkaar. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet”, jubelt de veehouder.

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

Geboortegolf

Zoals gezegd zijn Henk en Fiona beslist niet de enige voormalig Boer Zoekt Vrouw-deelnemers die de komende tijd aan nachtrust zullen inleveren. Hans en Audrey zijn sinds eind januari de trotse ouders van dochter Sofie. In dezelfde periode verwelkomden Steffi en Roel de kleine Sterre. Voor de bevolkingsgroei zou het dus niet slecht zijn als het volgende seizoen van Boer Zoekt Vrouw alsnog snel door kan gaan!

Lees verder