Geweldig! Kit Harington doet auditie met draak Toothless uit How To Train Your Dragon

Veronica Superguide logo
Geweldig! Kit Harington doet auditie met draak Toothless uit How To Train Your Dragon

Geweldig! Kit Harington doet auditie met draak Toothless uit How To Train Your Dragon

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Natuurlijk kennen we Kit Harington in de eerste plaats als de ruige Jon Snow uit Game of Thrones. Maar daarnaast is hij volgende maand opnieuw te horen als drakenvanger Eret in de derde How To Train Your Dragon-film The Hidden World. Ter promotie hiervan heeft de stoere Brit nu een filmpje gemaakt waarin hij auditie komt doen samen met een grote Hollywoodster... Dit blijkt echter de draak Toothless uit de HTTYD-films te zijn! Natuurlijk neemt Kit zijn Jon Snow-personage ook flink op de hak.

Kit in de war over Jon Snow

Terwijl Kit op vertrouwde wijze imponerende Jon Snow-teksten uitspreekt, zorgt Toothless overal de op de set voor chaos. Ook begrijpt de draak de simpele instructies van zijn tegenspeler niet. Als Kit op een rustig moment zich even terugtrekt met het nieuwste Game of Thrones-script, bekent hij in de war te zijn over zijn personage: “Eerst ben ik dood, dan weer niet, niemand weet wie mijn moeder is”. Toothless blijkt het echter allemaal maar saai te vinden. Als Kit een stoere toespraak doet van het type waarmee Jon Snow zijn mannen van de Night’s Watch altijd wist op te peppen, gaat de draak achter hem staan om hem uitgebreid na te doen. En als Kit de beroemde kennismakingsscène tussen Toothless en Hiccup uit de eerste How To Train Your Dragon met hem na wil doen wordt hij helemaal ondergeslijmd.

Jon Snow als sombere tafelgast

Het is niet de eerste keer dat Kit de draak steekt met zijn Game of Thrones-personage: een paar jaar terug was hij al te zien in een briljante sketch waarin komiek Seth Meyers Jon Snow meeneemt naar een gezellig etentje. De grimmige bastard-son weet echter elk vrolijk gesprek binnen de kortste keren te verstoren met zijn duistere overpeinzingen.

How To Train Your Dragon: The Hidden World, natuurlijk ook weer met de stemmen van Jay Baruchel, Aerica Ferrara en Gerard Butler, is vanaf 16 januari te zien in de bioscopen.

Lees verder